linker voeten
lsneakers

5 Oplossingen voor twee linker voeten

Gefeliciteerd. De eerste stap in je twee linker voeten therapie is toegeven dat het een probleem is.

Maak je geen zorgen, je geheim is niet alleen veilig, maar het zal irrelevant worden als je de stappen in dit artikel volgt.

Dat klopt, die vreselijke niet-dansende albatros die je bij je had zal snel tot het verleden gaan behoren. Laten we beginnen.

1. Geschiedenis van de zaak
Eerst en vooral moet je je afstemmen op een team dat zowel capabel is als een bewezen casuïstiek heeft.

Laten we zeggen dat je een misdaad hebt begaan die je niet hebt begaan. Als u uw keuze had van iemand in de wereld om uw zaak te bepleiten, is er een goede kans dat u zou gaan met het juridische team met het beste succes record.

Nou, Arthur Murray bestaat al sinds 1912, en er is een 0% kans dat een bedrijf waarvan het product dansles is nog steeds meer dan honderd jaar later zou kunnen zijn als ze geen les konden geven aan mensen met het 2LF-probleem.

Makkelijk antwoord – Arthur Murray is het dansinstructeursteam met de beste en langste staat van dienst en heeft mensen bevrijd van levenslange gevangenisstraffen van niet-dansen.

2. Spoel het verleden door
Er is geen enkele manier waarop je positieve veranderingen in het heden kunt aanbrengen als je nog steeds het verleden met je meedraagt.

Een van de kritische stappen die je zou nemen als je probeert een slechte gewoonte te schoppen, is dat je alle sporen van het verleden zou elimineren. Of dat nu pinten ijs was, of iets ernstiger, je zou gooien, versnipperen, verwijderen of doorspoelen wat het ook was dat je probeert te doen.

Nieuwsflits: Vanaf dit moment kun je niet meer zeggen dat je twee linker voeten hebt.

Waarom? Het is een gemakkelijk toegankelijke, zelfvernietigende, afleidingsmanoeuvre die altijd waar zal zijn zolang je het zegt.

Dus spoel het door, verwijder het van je lijst met standaardreacties als er een dansvloer in de buurt is, en wij zorgen voor het fysieke bewijs.

3. Investeer 45 minuten
Denk aan een Lasik procedure. Hoe snel één afspraak, en de juiste technologie, kan een handicap die iemand al jaren heeft, of zijn hele leven, dramatisch beïnvloeden.

Je eerste afspraak bij Arthur Murray is als Lasik voor je dansen.

Het is 45 minuten met de garantie dat je in en uit loopt. Ter verduidelijking, onze technologie bevat geen lasers… nog niet. Maar de professionals waarmee je werkt zijn uitgerust met de beste klantenservice en danstrainingen ter wereld.

4. Pas uw omgeving aan
Het is belangrijk dat deze transformatie wordt geïsoleerd, en gebouwd om lang mee te gaan. Om ervoor te zorgen dat het succesvol is, zult u enkele aanpassingen aan uw omgeving willen maken.

Laten we zeggen dat je wilde werken aan het gelukkiger zijn in je dagelijks leven. Het laatste wat je zou willen in je omgeving zou deprimerende vrienden zijn, dode planten in je woonkamer, of het kijken naar trieste films.

In het geval van je danstransformatie is het belangrijk dat al je dansen, vooral in de eerste 6-8 weken, in de studio wordt gedaan. Of dat nu op privélessen, groepslessen of oefenfeesten is, je zult in de best mogelijke omgeving zijn om je danskunst en identiteit te ontwikkelen.

5. De grote onthulling
Op een gegeven moment wordt elke held geconfronteerd met zijn of haar schurk, en elke persoon die gezonde gewoontes creëert, wordt geconfronteerd met de uitdaging van zijn of haar oude gewoontes.

Voor u komt dit in de vorm van een onthulling. Laten we er een grote onthulling van maken.

Wat is een betere manier om je oude danslabel voor altijd af te schudden dan je vaardigheden te demonstreren op een speciale open huis avond waar je vrienden, collega’s of familie kunnen komen kijken?

Het maakt een gewaagde uitspraak, niet alleen voor hen, maar ook voor jezelf.

Laatste gedachte
Dat is het. Zeker, er zijn veel bewegende delen als het gaat om het maken van #3 gebeuren, maar dat is waarom de afspraak is gratis, kan worden geregeld rond uw drukke leven, en zal worden ingepland met een leraar die gespecialiseerd is in gloednieuwe studenten.

Het mooie?

Het enige wat je hoeft te verliezen is een gemakkelijk toegankelijke, zelfvernietigende, afbuigende tactiek, die we voor altijd kunnen verwijderen.

Dat is wat we doen.

Laat een antwoord achter